Author Topic: Turn Signals Illuminate - No Flash  (Read 2713 times)

Offline K75Slark

  • Motobrick Curious
  • Posts: 28
  • Das Fliegen Ziegel!
Turn Signals Illuminate - No Flash
« on: June 12, 2017, 10:48:50 PM »
The turn signals illuminate but don't flash on my '92 K75. I'll double check the fuses tomorrow, but they looked fine tonight.

The bike is running great; no other issues.

Any ideas?
'92 K75-Midnight Blue-~76k

Offline Sinner73

  • Motobrick Curious
  • Posts: 32
Re: Turn Signals Illuminate - No Flash
« Reply #1 on: June 12, 2017, 11:28:11 PM »
Sounds like the relay
  • Los Angeles ca
  • 88 k75 98 soft tail custom drz 400

Online Laitch

  • Redline 7000
  • Forum Moderator
  • ^ Quintessential Motobricker
  • Posts: 8511
Re: Turn Signals Illuminate - No Flash
« Reply #2 on: June 13, 2017, 12:47:08 AM »
Sounds like the relay
This is a K100; your layout is similar, K75Slark.

* Flasher relay.jpg (37.15 kB . 506x266 - viewed 203 times)

  • Along the Ridley in Vermont.
  • 1995 K75 80,000 miles
I wept because I had no radials until I met a man who had no splines.
https://tinyurl.com/RillRider

Offline K75Slark

  • Motobrick Curious
  • Posts: 28
  • Das Fliegen Ziegel!
Re: Turn Signals Illuminate - No Flash
« Reply #3 on: June 13, 2017, 11:10:33 AM »
Thanks, guys. I'll give it a whack and try to unstick it tonight.


If it's toast, I'll go LED for my turn signals. Investing in dodgy relays is already a bridge too far away with the starter relay.
'92 K75-Midnight Blue-~76k

Offline kdicke

  • Curious
  • Posts: 3
  • 1989 K100rs
Re: Turn Signals Illuminate - No Flash
« Reply #4 on: June 15, 2017, 11:34:05 AM »
The turn signals illuminate but don't flash on my '92 K75. I'll double check the fuses tomorrow, but they looked fine tonight.

The bike is running great; no other issues.

Any ideas?
If I'm not mistaken there's relay that makes turn signal blinks, although rare they do sometime burn out.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

  • Los Angeles
  • 1989 k100rs
1989 K100rs

Offline K1300S

  • ^ Quintessential Motobricker
  • Posts: 1223
Re: Turn Signals Illuminate - No Flash
« Reply #5 on: June 15, 2017, 12:38:42 PM »
looks like you are searching for an exuse to do led's...(don't they need a relay too?)

but...the TS relays are not really "dodgy".  the originals lasted 20 years.   they are cheap and easy to replace.  common part you can get at local autoparts store for about $10.
Project Thread "K75s Midlife Refresh"
http://www.motobrick.com/index.php/topic,7810.0.html

Offline K75Slark

  • Motobrick Curious
  • Posts: 28
  • Das Fliegen Ziegel!
Re: Turn Signals Illuminate - No Flash
« Reply #6 on: June 15, 2017, 01:36:38 PM »
mlytle, I can pull apart the flasher unit and replace the relays?

That would make this a much easier project.


Sent from my iPhone using Tapatalk
'92 K75-Midnight Blue-~76k

Tags: