Author Topic: Buzzing when turn signal.  (Read 210 times)

Offline Steviescumbag

  • Motobrick Curious
  • Posts: 37
Buzzing when turn signal.
« on: May 16, 2022, 10:21:08 PM »
Good day brick friends,

I have a 92 k75 rt. Iím in the middle of changing my after market HID front signals to bar end led indicators.
Before I removed the HID after market the signals were working fine. Now with my leds, the lights turn on but it buzzes and doesnít blink. I was under the understanding maybe there is a faulty connection somewhere. But when I connect my HID signals it works fine. Any suggestions why this is happening. The wiring of the LED are super thin. Could this be the issue.

Please let me know your thoughts and give me pointers on best way to connect 🙏🏻
  • Toronto, Canada
  • 1992 bmw K75 Rt

Offline frankenduck

  • Adrninistrator
  • ^ Quintessential Motobricker
  • Posts: 4353
Once I had a Collie pup. Dug a hole and covered him up. Now I sit there by the hour. Waiting for a Collie-flower.
New to K bikes? Click here.
K Bike Maintenance & Mods: Click here.
Buy parts here.
Agree Agree x 1 View List

Offline Steviescumbag

  • Motobrick Curious
  • Posts: 37
Re: Buzzing when turn signal.
« Reply #2 on: May 17, 2022, 10:14:57 AM »
Ok ok seems like an easy fix.

Although when I had the HIDs on , I already had LED rears and it worked fine too.

You still think this is the issue?
  • Toronto, Canada
  • 1992 bmw K75 Rt

Offline Steviescumbag

  • Motobrick Curious
  • Posts: 37
Re: Buzzing when turn signal.
« Reply #3 on: May 17, 2022, 10:06:41 PM »
Update:
This worked, my blinkers work fine and are even blinking again normal rate.
Thank you for the help. It was so easy to do.

I even found a video the helped me get into the relay . Here it is


Thanks again
  • Toronto, Canada
  • 1992 bmw K75 Rt

Tags: